wp725c3e98.png
wpd7fd6a00.png
wp0d4ca214.png
wpe59c0966.png

Zoals bekend, moet u belasting betalen over het privé gebruik van een auto van de zaak. Deze beperking kunt u als DGA beperken door een eigen bijdrage te betalen.

 

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

wpe4dcddc4.png
wp97585dff.png
wpa5975e88.png
wp1bf1ef19.png

BEDRIJFSECONOMIE

 

Voorafgaand aan elke bedrijfsvoering gaat het bepalen van de doelstellingen en hoe die te bereiken: het bedrijfsplan. Met een goed bedrijfsplan heeft de ondernemer voor zichzelf een goed koersdoel en kan dat ook tonen aan banken en leveranciers waarmee veel onduidelijkheid wordt voorkomen.

 

Wij kunnen u als ondernemer adviseren over de gang van zaken in uw bedrijf door middel van exploitatieadviezen of een bedrijfseconomische doorlichting.

 

Het advies is toekomst- en resultaatgericht. Vanuit het ondernemingsplan en de huidige situatie wordt een stevige basis gelegd voor een veilige weg in de toekomst.

 

FINANCIERING

 

Een bedrijfsplan is een goede basis voor een financiering. Het komt vaak voor dat een bestaande of startende onderneming een financiering nodig heeft. Wij begeleiden de aanvraag bij één of meerdere banken (want we zijn aan geen enkele bank verbonden of anderszins verplicht).

 

Wil u meer weten of een afspraak maken? Dat kan. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Zoals bekend, zijn de belastingtarieven per 1 januari 2007 verlaagd. Hoe kunt u daar als directeur- grootaandeel houder maximaal van profiteren?

 

Wij kunnen u het antwoord geven! Neem voor meer info contact met ons op.